Cosul Meu

Drujba pe Benzina McCulloch Lama 40cm 38cc 2t 1,3kw

INFO
Informatii Tehnice
suplimentare

Metodele de plata acceptate de noi sunt : Ramburs, Card Bancar sau Ordin de Plata

Ramburs Card Bancar Ordin de Plata

Rating:
100% of 100
SKU
led244254
în stoc
Pret Led Ieftin 960,00 RON - (T.V.A. inclusă)

Producător: McCulloch

Cumpara ieftin Drujba pe Benzina McCulloch Lama 40cm 38cc 2t 1,3kw

Tip de produs: Motoferăstrău pe benzină

Culoare: Negru şi galben

Lungime produs: 412 mm

Material: Metal şi plastic

Pas lanţ de motoferăstrău: 9,52 mm

Viteză lanţ: 20 m/s

Lungime bară motoferăstrău: 400 mm

Dimensiune lamă de motoferăstrău: 1,3 mm

Motor (cc): 38 cc

Motor (cp): -

Nivel de zgomot: 102 dB(A)

Energie în waţi: 1,3 kW

Sistem de frânare: Frână cu recul

Tip lanţ de motoferăstrău: Profil mic, cu dinţi la jumătate de pas

Tip motor: Piston

Combustibil: Benzină

Tip mâner: Manşon moale pe mâner

Lubrifiere: Lubrifiere automată a lanţului

Timpi: 2 timpi

Sistem antivibraţii: Sistem antivibrare

Inclus: Protecţia barei

Garanţie: 1 ani

Cantitate pachet: 1

Greutate produs: 5,2 kg

Instrucţiuni de întreţinere: Toate service-urile pentru motoferăstraie trebuie să aibă personal calificat cu excepţia situaţiilor prevăzute în secţiunea de întreţinere din acest manual. Vă sfătuim să nu aduceţi modificări de niciun fel ferăstrăului dvs. Menţineţi mânerele uscate, curate, fără contact cu orice ulei sau combustibil. Asiguraţi-vă că sunt bine strânse capacele de la rezervoarele de combustibil, şuruburile şi dispozitivele de fixare. Folosiţi doar accesorii originale şi piese de schimb recomandate. Nu este recomandat să folosiţi ulei uzat pentru lubrifierea barelor şi a lanţului

Informaţii privind siguranţa: Purtaţi echipament de protecţie. Purtaţi încălţăminte cu protecţie metalică în vârf cu talpă anti alunecare, îmbrăcăminte confortabilă, echipament pentru regim greu de lucru, şort de protecţie, mănuşi de protecţie, ochelari de protecţie sau ecran de protecţie, cască de protecţie şi căşti de protecţie împotriva zgomotului. Utilizatorii trebuie să verifice în mod regulat dacă zgomotul produs de motoferăstrău le provoacă probleme de auz. Ţineţi-vă părul deasupra umerilor.

Feriţi-vă toate părţile corpului de lanţul fierăstrăului când produsul este în funcţiune. Ţineţi copiii, privitorii şi animalele la minim 10 metri de locul în care lucraţi. Nu permiteţi altor persoane sau animale să stea lângă motoferăstrău atunci când îl porniţi sau când e în funcţiune. Nu folosiţi un motoferăstrău atunci când sunteţi obosit, bolnav, supărat, sau dacă aţi consumat alcool, droguri sau medicamente. Trebuie să fiţi într-o stare fizică şi mentală bună. Lucrul cu un motoferăstrău este intens. Dacă sunteţi într-o stare care poate fi agravată de o muncă intensă, întrebaţi medicul înainte să folosiţi motoferăstrăul. Faceţi planul de lucru cu motoferăstrăul dinainte. Nu începeţi tăierea până nu aţi eliberat zona de lucru şi v-aţi asigurat solul pe unde călcaţi. Dacă tăiaţi copaci, asiguraţi-vă o cale de retragere.

Caracteristici / detalii tehnice

Acest motoferăstrău pe benzină dispune de tehnologia oxy power, instrumente combi integrate, marcaje de tăiere şi sistem complet antivibraţii. Produsul vine asamblat şi gata de utilizare.

CCS conţine un filtru de aer cu durată mare de viaţă, iar cu acest sistem inovator, motoferăstrăul poate fi folosit mai mult fără a înlocui filtrul de aer. Prin folosirea curăţării centrifugale, aerul intrat este filtrat şi particulele mai mari sunt îndepărtate înainte să ajungă la filtrul de aer.

Sistemul dublu de blocare a lanţului pentru creşterea siguranţei, activare cu mâna dreaptă sau din inerţie

Pornirea se face mai uşor dacă reduceţi rezistenţa cablului de pornire cu până la 40%

Mai multe informații
AlimentareBenzina
ProducatorMcCulloch
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsDrujba pe Benzina McCulloch Lama 40cm 38cc 2t 1,3kw
Rating-ul dumneavoastră