Cosul Meu

Panou Led 595X595X10mm 48W

INFO
Informatii Tehnice
suplimentare

Metodele de plata acceptate de noi sunt : Ramburs, Card Bancar sau Ordin de Plata

Ramburs Card Bancar Ordin de Plata

Rating:
100% of 100
SKU
LDSPN7450

Cumpara ieftin Plafoniera Led 595X595X10mm 48W

în stoc
Pret Led Ieftin începând de la 151,99 RON - (T.V.A. inclusă)

Producător: SPIN

Cumpara ieftin Plafoniera Led 595X595X10mm 48W

Plafonierele LED sunt ideale pentru a fi folosite in birouri, coridoare, magazine, spatii pentru farmacii, cabinete stimatologice,depozite, holuri, sau domiciliu. Designul permite montarea directa în tavanele suspendate si incastrate standard, sau pe tavane casetate, din rigips sau beton, sau pot fi folosite ca pandantive. In functie de necesitatea dumneavoastra, puteti achizitiona separat kit-urile de montaj. Pentru montajul in tavan casetat, nu este nevoie de accesorii de montaj.

Plafonierele LED au un design special si sunt fabricate la cele mai inalte standarde posibile, fiind un element ideal pentru reducerea facturilor de iluminat.

Plafonierele LED va reduce energia dvs. la jumătate față de cea a fitingurilor fluorescente echivalente. Perfecte pentru inlocuirea panourilor vechi din tabla, zgomotoase, pe care se depunea praful si tuburile fluorescente toxice.

Beneficii: - Fara costuri de intretinere, - durata de viata mai lunga cu pana la 10 ori mai mult decat corpurile fluorescente, - cu 50% mai multa lumina, - economie la energia consumata cu 50% mai putina fata de panourile normale, - anti-orbire, start rapid - fără zgomot, - distributie uniforma a luminii.

Nu este dimabil.

Mai multe informații
Tip Lumina2700K - Lumina Calda
ProducatorSPIN
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPanou Led 595X595X10mm 48W
Rating-ul dumneavoastră