Cosul Meu
 
 • Stabilizatoare de Tensiune
 • Proiectoare LED
 • Spoturi LED
Controller WI-FI Banda Led
Controller WI-FI pentru banda LED RGB
Panouri LED
Panouri LED Montaj Rapid si Usor
Module LED
Module LED Alb Rosu Verde Albastru
 1. Rating:
  100%
  Spot LED pentru Exterior 15W 3000K
  124,49 RON
 2. Rating:
  100%
  Spot LED pentru Exterior 15W 6000K
  124,49 RON
 3. Rating:
  100%
  Spot LED pentru Exterior 9W 6000K
  84,49 RON
 4. Rating:
  100%
  Spot LED Proiector pentru Exterior 15W 3000K
  107,99 RON
 5. Rating:
  100%
  Spot LED Proiector pentru Exterior 15W 6400K
  107,99 RON

Magazinul nostru online, www.led-ietin.ro, ofera serviciul de livrare rapida, prin firmele de curierat rapid UrgentCargus sau DragonStar, exclusiv pe teritoriul Romaniei. Pentru intarzierile ce pot aparea, dupa ce coletul a fost predat firmei de curierat, nu suntem raspunzatori,dar va stam la dispozitie cu informatii privind stadiul livrarii coletului, precum si inaintarea catre firma de curierat a unui mesaj, pentru urgentarea livrarii. Termenul de livrare al coletelor este intre 1 – 2 zile lucratoare, din momentul in care ati primit confirmarea comenzii, pe adresa dumneavoastra de e-mail, iar comenzile plasate in cursul zilelor de sambata si duminica sau sarbatori legale, vor fi expediate in prima zi lucratoare.

Baner transportLed Ieftin
Iluminat de Gradina
Iluminat Solar
Transport GratuitComenzi Peste 400 lei
Returnarea Banilor In Maxim 30 zile
Suport TelefonicLuni-Sambata: 09:00 - 17:00
Oferte ZilniceEconomie Garantata

Toate preturile de vanzare ale produselor afisate pe www.led-ieftin.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. Lunar, magazinul nostru ofera promotii si reduceri pentru produsele afisate. Acestea vor fi vizibile, atat in descrierea produselor, in cosul de cumparaturi, cat si pe factura. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o instiintare prealabila, fara a afecta insa comenzile care au fost plasate pana in momentul modificarii preturilor.

Aplice LED Baie
Corpuri de Baie LED Clasa A++, design modern, Lumina Naturala, Neutra, sau Rece...
Modulare NEO
Modularele NEOinlocuieste perfect produsele din gama Bticino Matix...
Spoturi LED Slim
Spoturi LED Slim usor de incastrat in mobila, rigips, sau polistiren...
Spoturi LED pe Sina
Spoturi LED pe Sina ajustabil la 360 °, robust si design modern...

Bun venit pe wWw.led-ieftin.Ro

Asa cum observati, magazinul nostru on-line este specializat in comercializarea produselor electrice, de aparataj, sau din categoria produselor de iluminat. In cadrul siteului www.led-ieftin.ro puteti gasi produse din categoriile: Corpuri de Iluminat,Surse de Ilumiat, Aparataj si Alte Produse.

In categoria Corpuri de Iluminat gasiti: aplice, aplice led, aplice led baie, corpuri fluorescente, corpuri liniare led, corpuri sradale, corpuri stradale cu led, felinare de gradina, panouri led, proiectoare led, spoturi led, spoturi pe sina cu led, corpuri exit, corpuri industriale, plafoniere led, sau alte corpuri led.

In categoria Surse de Iluminat gasiti: benzi led, becuri economice, becuri halogen, becuri incandescente, becuri led, becuri led cu filament, becuri cu mercur, becuri cu sodiu, becuri cu iodura metaliza, tuburi led, module led si tuburi cu neon.

In categoria Aparataj gasiti: monoblocuri (intrerupatoare cu un singur buton), multiposturi (intrerupatoare cu mai mult de un buton), modulare, produse industriale, prelungitoare, stechere, dulii, senzori de miscare, benzi izolier, cutii pentru sigurante, dulapuri metalice, doze, sonerii, sigurante, drivere (surse alimentare), accesorii tv, sau conectica.

In categoria Alte Produse gasiti: cabluri electrice, tuburi copex, tuburi pvc, doze electrice, sigurante automate, relee ipee si produse ale marcilor BTICINO, GEWISS, SCHNEIDER, sau LEGRAND.

Politica de retur

Dacă doriți să returnți un produs catre www.led-ieftin.ro, indiferent de motiv, trebuie să urmați procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiteți către noi produsul pe care l-ați primit de la noi, în conformitate cu aceste proceduri.

Condiții de returnare a produselor:

NU SE POT RETURNA PRODUSELE FOLOSITE!

- produsul nu va prezenta semne de uzură

- produsul nu va fi deteriorat/spart și nu va avea accesorii lipsă

- înștiintarea pentru returnarea produsului să fie facută în 14 zile de la momentul primirii coletului

- returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului

- ne rezervăm dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezintă semne de uzură

- retururile se vor face numai împreună cu factura primită 

 

Modalitate de returnare:

- vă rugăm sa ne înștiințați de intenția de a returna produsul printr-un e-mail la adresa retur@led-ieftin.ro, care sa contină: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii, produsul pe care doriți să-l returnați (gasiți aceste detalii în mesajele de confirmare primite după efectuarea comenzii)

- după confirmarea de primire a solicitării, ne puteti returna produsul EXCLUSIV prin curier rapid, cu RAMBURS 0 Lei, cu mențiunea ca pe colet să fie menționat numele pe care s-a plasat comanda

formularul de retragere de la https://www.led-ieftin.ro/formular-retragere este doar un model si nu este obligatoriu

- de îndata ce noi primim produsul vă vom returna banii (in maxim 15 zile calendaristice)

- pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunicați un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plată 

- pentru retur, singurul cost pe care il veți suporta va fi costul de transport al produsului către sediul nostru, fără a exista alte taxe suplimentare 

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat în termen de 14 zile de la primire, în starea inițială și vă rugăm să vă asigurați că toate etichetele/abțibildurile răman atasate produsului. Asigurați-vă că nu există semne pe produs. Vă rugăm să returnați produsul intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului.

Aveții obligația legala de a avea grijă de produs/e cât timp se află în posesia dumneavoastră. Cu mare plăcere oferim și schimbul de produse.